• Magamról

  Magamról

  Szakemberként

  Megnézem
 • Agykontroll

  Agykontroll

  Út a sikerhez

  Megnézem
 • Asztrológia

  Asztrológia

  A múlt megismerésével a jövő felé

  Megnézem
 • Bach-virágterápia

  Bach-virágterápia

  A lélek rezgései

  Megnézem
 • Homeopátia

  Homeopátia

  Gyógyítás a természet erejével

  Megnézem

Bemutatkozás

FIGYELEM!

A Budapest XIII. kerület, 49. sz. körzetben (Göncöl utca 28-30.) ellátott betegeim a következő elérhetőségen kereshetnek:

1/320-8088

Mobiltelefonon keresztül sajnos nem áll módomban ebben a témában segítséget nyújtani. (Adataikhoz, személyes információkhoz a hatályos GDPR szabályok értelmében csak a rendelői informatikai rendszerben férhetek hozzá.)

Köszönöm megértésüket!


Orvosi tanulmányaimat 1981-1987 között a Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán folytattam. Családorvosi és rövid radiológusi munka után 1993-ban szereztem családorvosi szakképesítést.

1993-tól 2013-ig folytattam marketing tevékenységet, másoddiplomámat nemzetközi marketingből szereztem a Külkereskedelmi Főiskolán. Jelenleg háziorvosi tevékenységet végzek.

Az ezotéria világába az Agykontoll tanfolyam vezetett be 1998-ban. Mindig a betegségek okai, lelki hátterei érdekeltek, az, hogy mi van mögöttük. Soha nem voltam képes elfogadni, hogy egy betegség „ismeretlen eredetű”, ok nélkül betegnek lenni ugyanis nem lehet. 1999 és 2004 között végeztem el Kalo Jenő asztrológiai tanfolyamát, és 2004-ben kaptam meg a Tan Kapuja Buddhista Főiskola asztrológusi oklevelét. Az asztrológiában kutatva végre elkezdtek feltérképeződni azok az okok, lelki hátterek, amiket olyan régóta kerestem. Kétségtelenül nehéz volt feldolgozni, hogy egy teljesen új területre bukkantam az élet dolgait illetően. 

Sokáig kutattam igazán hatékony alternatív gyógyítási lehetőségek után, míg végül 2005 januárjában találkoztam a kiváló, rendkívüli tapasztalattal rendelkező váci kineziológus szakértővel, Pfaff Erzsébettel. Nála kóstoltam bele a kineziológia tudományába, és az ő hatására végeztem el a Hieronymus Bock Hagyományos Gyógynövényismereti Iskola Bach-virágterápiás tanfolyamát. A Bach-virágterápia, kineziológiai izomteszteléssel együtt alkalmazva, még a korábbi tapasztalataimnál is megdöbbentőbben hatékony módszernek bizonyult. 

2004 és 2007 között végeztem el a Mireisz László nevével fémjelzett Javas Hagyományőrző Kör, ma Göncöl Szellemtudományi Szabadegyetem asztrológiai tanfolyamát, melynek oklevelét 2007-ben vettem át. Tanulmányaimat folytatva 2008 decemberében sikeres ETI vizsgát tettem természetgyógyászatból. 2012 végén a CEDH homeopátiás diplomáját és homeopátiás orvos képesítést szereztem meg a Pécsi Tudományegyetemen. Jelenleg a homeopátia és az asztrológia kapcsolatában igyekszem tapasztalataimat bővíteni.

A következő területeken állok rendelkezésére:

horoszkópelemzés, asztrológiai tanácsadás, párkapcsolati elemzés, kineziológiai oldás, lelki problémák megoldása, Bach-virágterápia, homeopátiás orvoslás, természetgyógyászat.

Bejelentkezés

Előzetes telefon bejelentkezés: +36/30/9527-844

Rendelési idő: délutánonként egyeztetés szerint

BUDAPEST
Szent László út 174. III. lh. (Dolmány utca 41. felőli bejárat)
1131

- 30, 30A, 230-as buszok Rokolya utcai megállójától egy háztömb [Keleti pályaudvar M2-M4 megállói felől, illetve Káposztásmegyer végállomásai felől]

- 120-as busz Reitter Ferenc utcai megállójától két háztömb [Árpád híd, illetve Újpest-Központ M3 megállói felől]

- 14-es villamos Rokolya utcai megállójától négy háztömb [Lehel tér M3 megállója felől, illetve Káposztásmegyer, Megyeri út felől]

Google térkép