Megközelíthetőség

2023. augusztus 21-től rendelőnk címe:

1131 Budapest, Göncöl utca 28-30.

Megközelíthetőség (a rendelő bejárata a park, illetve a Bárka utca felől van):

105-ös, 120-as, 210-es autóbusz: Cziffra György park megálló

Háziorvosi rendelő térkép

Alternatív gyógyászat

Kiemelt szakterületem - az alábbiakkal foglalkozom:

 

HOROSZKÓP, ASZTROLÓGIA

 • Horoszkóp alapelemzés - időpont pontosítás után (aszcendens beállítással)
 • Tranzitok hatásai- jelenlegi helyzet
 • Éves elemzés
 • Párkapcsolati elemzés és a problémák feltárása
 • Gyermek képletének elemzése – szülői feladatok meghatározása
 • Karmikus hatások feltárása
 • Életfeladat meghatározása a képletből
 • Betegségek lelki háttere
 • Asztrológiai iránymutatás

 

BACH-VIRÁGTERÁPIA, HOMEOPÁTIA

Jelenleg kb. 250 fajta esszenciával dolgozom, melyek között a Bach-sorozat mellett a Maui-, a Kerti-, a Deva, a Rózsa- és drágakő esszenciák is szerepelnek. Ezek közül állítom össze kineziológiai izomteszteléssel az egyén aktuális problémájához a legmegfelelőbbet. A páciens a kezébe kapja kis üvegcsében a kivonatot, melyet szednie kell.

Alkalmazható:

 • Lelki gondokra ( félelem, fóbia, elnyomott állapot, hangulati zavarok, lelki gátak, önértékelési zavarok, tanulási gondok stb.)
 • Párkapcsolati karmikus hatásokra ( társ, gyermek stb.)
 • Testi tünetek megoldására

A horoszkópot én elsősorban diagnosztikai rendszernek tekintem. Egy képlet életesemények alapján teljes egészében pontossá tehető, némi számolás után megállapítható, hogy pontosan mikor születtünk. Utóbbi azért lényeges, mert ezzel az időponttal meghatározható az aszcendens, ami a képlet nagyon lényeges pontja. Nem elégséges azt tudni, hogy valakinek például oroszlán az aszcendense, azt is tudni kell, hogy az a bizonyos aszcendens- ami a születés pillanatában a keleti horizont metszéspontja- pontosan hány fokon áll. Minden asztrológiai jegy, állócsillag halmaz, 30 fokot tesz ki az égen. Az óra-percre bepontosított képlettel feltárhatók a személyiség részei, a kapcsolati rendszerekkel, a Sors könyvében megírt feladatokkal együtt és egyebekkel együtt.

Egy tudatunk van, de annak két része. Az egyik a tudatos tudat, ami gyerekkorban alakul ki, a másik a tudatalatti, mely utóbbi a tudat jelentős része, mintegy 97-98 %-ot tesz ki az össz tudatból.

A horoszkópot én utóbbi, tudatalatti területtel azonosítom. Itt láthatóak- megfelelően értelmezve- azok az érzelmi hatások, amelyek bennünk magunkban, a lelkünk mélyén fellelhetők. Ez a terület a személyiség legfontosabb része, ez a „vezérlő” terület, amely, mint ahogy a neve is elmondja, nem tudatos. Álmok, meditációk közben kerülhetünk bizonyos részeivel kapcsolatba, de csak akkor, ha elérjük azt a rétegét a mélyben, ahol a problémánk van.

A képletben található energetikai hatások tehát kapcsolatosak azokkal az érzelmekkel, amelyeket jelen- és akár korábbi életeinkben átéltünk, beleértve a családi karmát, az örökölt tulajdonságokat is. Bajainkat főként ezek okozzák, amelyek itt, ebben a mély tudatalatti rétegben el vannak raktározva, viszont hatásuk folyamatosan érvényesül. Ezek korábbi tapasztalataink, személyiségrészeink, melyeken keresztül a világot értelmezzük.

A kineziológia módszere izomtesztelésen alapszik. A tudatalatti területet tesztelhetjük, pl. a karra gyakorolt enyhe nyomással. Én ezt álló helyzetben végzem, a páciens velem szemben áll. A tudatalatti a kar izmainak megfeszülésével és elernyedésével válaszol. Igen-nem válaszokat ad, a kérdéseket én teszem fel, hangosan.

A kineziológiai oldás elején egy listából kikeressük, vagy meghatározzuk azt a célt, célmondatot, amivel dolgozni szeretnénk, majd elvégezzük az oldást. Ezt azonban én homeopátiás szerek és virágesszenciák segítségével végzem, ezeket tesztelem ki az izomteszt segítségével. Így meghatározhatóak azok az érzelmek, amelyek a testi vagy lelki betegség mögött állnak, ami átírásra szorulnak.

Célmondat lehet például: Egészséges a kapcsolatom a párommal. Elfogadom a jót, a boldogságot az életemben. Megszabadulok azoktól az érzésektől, amelyek jelen betegségemmel kapcsolatba hozhatók stb.

Minden homeopátiás és virágterápiás szer egyfajta energetikai mintát, érzelmi hatást hordoz, és ennek a mintának a pontos kitesztelésével átírható a negatív érzésminta pozitívra.

A szert, amit a páciensnek be kell szedni, magam készítem el. Néha szükséges még 1-2 fajta, patikában kapható homeopátiás készítmény kiegészítő használatra, amit a páciensemnek kell beszereznie. A szer, amit betegeim kezébe adok, általában egy hónapig elég, ezzel azonban legtöbbször sikeresen megszabadulnak egy negatív érzelmi hatástól, melyet akár hosszú ideje hordoztak a lelkük mélyén. Mivel a testi betegségek mögött is fel nem dolgozott lelki hatás áll, a testi betegség is elmúlik a szer bevétele után.