Bejelentkezés

Előzetes telefon bejelentkezés: +36/30/9527-844

Rendelési idő: délutánonként egyeztetés szerint

BUDAPEST
Szent László út 174. III. lh. (Dolmány utca 41. felőli bejárat)
1131

- 30, 30A, 230-as buszok Rokolya utcai megállójától egy háztömb [Keleti pályaudvar M2-M4 megállói felől, illetve Káposztásmegyer végállomásai felől]

- 120-as busz Reitter Ferenc utcai megállójától két háztömb [Árpád híd, illetve Újpest-Központ M3 megállói felől]

- 14-es villamos Rokolya utcai megállójától négy háztömb [Lehel tér M3 megállója felől, illetve Káposztásmegyer, Megyeri út felől]

Google térkép

Asztrológia cikkek

Saját tapasztalataim a duálpárokról

Soha nem gondoltam volna, hogy az Ádámról és Éváról szóló történetek valóban igazak lehetnek. Azonban, ahogy kezdtem az életemet tisztábban látni, rájöttem, hogy ebben lehet igazság.

tovább

Tegyük helyére az asztrológiát

Az asztrológia ősi tudomány. Tudomány, pontosan olyan, mint a matematika, a csillagászat, vagy a többi. Már az ősember is az eget bámulta, onnan várta a gondjai megoldását.

tovább

Miért szenvedünk?

Azon, hogy miért szenvednek mindig a jók, sokszor gondolkoztunk már. Szegény Pista bácsi, aki áldott ember, és mennyire kitolt vele a sors, hogy öt felesége volt, vagy Mariska néni, akinek soha nem volt egyetlen rossz szava sem, miért szenvedhet idős korára már annyi betegségben? Esetleg mi, akik helyből jó emberek volnánk, miért ilyen nehéz az életünk?

tovább

Nehéz állások a horoszkópban: A Vénusz-Szaturnusz erőpróbáló aspektusai

A Vénusz és a Szaturnusz közötti igen nehéz kapcsolatot módomban állt tanulmányozni.

tovább

Emberek és életek

A reinkarnációt vagy lélekvándorlást az asztrológia tényként fogadja el. Ez anyagi szinten nem bizonyítható. Aki belekóstol az ezotéria világába, előbb-utóbb megtapasztal valamit, amit korábban nem.

tovább

Mi szükséges ahhoz, hogy egy kérdésre válaszolni tudjak?

Egy kérdés megválaszolásához a következő adatokra van szükségem:

tovább

Nem írok le horoszkóp elemzést

A leírt horoszkóp értelmezést sok esetben inkább károsnak tartom. Szeretem látni a metakommunikatív visszajelzéseket, hogy a páciens megértette-e azt, amiről szó van.

tovább

Előző életek, jelen érzések

Sokszor nem tudjuk, hogy egy érzés, egy viselkedés mögött mi áll. Az asztrológia, a meditáció és a kineziológiai oldások során felbukkanó képek sokat segíthetnek a megértésben.

tovább

Hogyan csinálunk karmát a mindennapokban?

A karma az adok-kapok törvénye. Azt kapjuk vissza, amit tudatalattinkban, lelkünkben, étertestünkben valamikor elültettünk. Ez nem egy életre vonatkozik, ezt cipeljük magunkkal életről-életre. A megoldásig.

tovább

Az újraszületésről, avagy tényleg egyszer élünk?

A reinkarnáció vagy újraszületés anyagi szinten nem bizonyítható. De kérdezem én, az hogy nincs reinkarnáció, mennyire bizonyítható anyagi szinten?

tovább