Bejelentkezés

Előzetes telefon bejelentkezés: +36/30/9527-844

Rendelési idő: délutánonként egyeztetés szerint

BUDAPEST
Szent László út 174. III. lh. (Dolmány utca 41. felőli bejárat)
1131

- 30, 30A, 230-as buszok Rokolya utcai megállójától egy háztömb [Keleti pályaudvar M2-M4 megállói felől, illetve Káposztásmegyer végállomásai felől]

- 120-as busz Reitter Ferenc utcai megállójától két háztömb [Árpád híd, illetve Újpest-Központ M3 megállói felől]

- 14-es villamos Rokolya utcai megállójától négy háztömb [Lehel tér M3 megállója felől, illetve Káposztásmegyer, Megyeri út felől]

Google térkép

Asztrológia cikkek

Az asztrológia, mint kiváló "lélek-diagnosztikai" módszer

A horoszkóp egy pillanat képe az égbolton. Annak a pillanatnak a képe, amikor megszületvén a Föld nevű bolygóra, az első lélegzetet vettük.

tovább

A cukorbetegség és az asztrológia

A cukorbetegség nem tartozik éppen a kellemes betegségek közé. Együtt lehet és kell vele élni a betegeknek, de ez nagy felelősséget ró mind rájuk, mind a környezetükre.

tovább

Az elhízás és asztrológiai összefüggései

Az elhízás sokat tárgyalt téma. Fogyókúrás módszer annyi van, mit égen a csillag.

tovább

A párkapcsolat és az asztrológia

A Szaturnusz ott áll mindannyiunk horoszkópjában. A Szaturnusz, a gátak, a félelem, a korlátozások bolygója.

tovább

Az indigókék gyermekek és az asztrológia

Úgy érzem, hogy erről a témáról is írnom kell. Nem más miatt, mint a gyermekek érdekében. Módomban van megtapasztalni az ezzel járó feladatokat, így tisztában vagyok a szülők felelősségével.

tovább

Gondolatok az asztrológiáról

Az asztrológia tudomány. Még akkor is az, ha sokan nem hisznek benne. Olyan tudomány, mint a matematika, a fizika, és a többi. Ez egy titkos tan, legalább is régen az volt az alkímiához és a kabbalához hasonlóan. Kevés embernek volt hozzáférése ezekhez.

tovább

A személyes kapcsolat előnyei a horoszkóp értelmezésénél

Kérünk-e írásban segítséget orvosunktól, nőgyógyászunktól, természet-gyógyászunktól? Természetesen, ha apróbb, jelentéktelenebb dologról van szó. Ha már komoly, egészségünket, életünket érintő kérdésről szeretnénk érdeklődni, felkeressük személyesen.

tovább

Betegségek és a lelki háttér

Az ember nem csak egy testből áll, sokkal több annál. Lelke is van, érzelmei is vannak. Ha a lelke egyensúlyban van, a betegség egyszerűen nem tud kialakulni. Láttunk-e már fülig szerelmes embert, aki repült a boldogságtól, és éppen sajgó ízületeit fájlalja?

tovább