Megközelíthetőség

2023. augusztus 21-től rendelőnk címe:

1131 Budapest, Göncöl utca 28-30.

Megközelíthetőség (a rendelő bejárata a park, illetve a Bárka utca felől van):

105-ös, 120-as, 210-es autóbusz: Cziffra György park megálló

Háziorvosi rendelő térkép

Asztrológia

Az asztrológia tudomány. Olyan tudomány, mint a matematika, a fizika, és a többi. Ez egy titkos tan, legalább is régen az volt az alkímiához és a kabbalához hasonlóan. Kevés embernek volt hozzáférése ezekhez a titkos tanokhoz, csak kiemelt papok, mágusok, és gyógyítók tudhattak róla. Talán azért tartják sokan olyan sokan megfoghatatlannak, mert materialista szinten nehezen érthető. De ha tanulmányozni kezdjük, és megértjük az összefüggéseket, ha átlátjuk az értelmét, rá fogunk jönni, hogy milyen különleges tudás birtokában vagyunk. Meg kell tapasztalni a működését, mert megdöbbentően működik.

A tudományos asztrológia nem azonos az újságokban megjelenő rövid írásokkal. Azokat inkább szórakoztató céllal készítik és valójában csak egy tényezőt- a Nap helyzetét- veszik figyelembe a sok közül. Ezért nem illik mindenkire. Egy horoszkóp nagyon sok tényezőből áll, melyeket egyszerre kell figyelembe venni. Mindenki egy adott bolygóállással születik, még ikrek esetében is van eltérés. A születési horoszkóp az un. radix horoszkóp, amely végigkísér minket egész életünkön. Az egyes szimbolikus hatások, amiket a bolygók életünk során történő elmozdulásai okoznak, csak ennek függvényében értékelhetők.

A bolygók állasai tehát égi szimbólumok, melyek tudatalatti állapotunkat tükrözik. A bolygók megmutatják, melyik az érzékeny pont testünkön, milyen betegséghajlamaink vannak, milyen életfeladatok várnak ránk, melyek azok az életterületek, ahol fejlődnünk kell. Megláthatjuk életünk nehézségeit is, és egyfajta irányvonalat adnak életünkhöz. De hogyan oldjuk meg problémáinkat, ha azzal sem vagyunk tisztában, hogy mit kell megoldanunk? Éppen ehhez segítség egy pontosan felállított és elemzett horoszkóp. Már gyermekeinknek egy horoszkóppal a kezükben kellene megszületniük, hogy tudjuk, mire figyeljünk oda nevelésük során.

Már az ősember is az eget kémlelte, onnan várva problémái megoldását. Az ókorban, a középkorban, és még utána is sokan foglalkoztak asztrológiával. A Bibliában szintén van utalás rá, Mátyás királyunknak is volt udvari asztrológusa. Magas rangú papok álltak a pápák szolgálatában, akik szintén foglalkoztak vele. Ebből is látszik, hogy a vallásos hit nem összeférhetetlen ezzel a tudománnyal. Hitler kivégeztette asztrológusait, miután elmondták neki, hogy el fogja veszíteni a világháborút. Az évszázadok során hatalmas anyag gyűlt össze ebben a témában, de sok teljesen elveszett. Az állócsillagokról sajnos keveset tudunk, pedig az ókori asztrológusok nagyon jelentős megállapításokat tettek róluk annak idején.

Habár mindannyiunk igazolványaiban szerepel a születési dátum és a születés helye, ez az emberek többségének semmit sem mond. Egy pontos, órával, perccel korrigált születési idő azonban egy szakembernek már igen. Ezért nagyon fontos, hogy horoszkóppal kapcsolatos kérdéseknél bizalmasan, személyesen, négyszemközt történjen a konzultáció.

A horoszkóp értékeléséhez pontos adatokra van szükség, a születés óra-perc adatai nagyon fontosak. Utóbbiak határozzák meg az aszcendens helyzetét, amely a személyiség legfőbb jelölője. Sokan ezt az adatot nem ismerik, vagy nem pontosan. Életesemények alapján, mint pl. költözés, házasság, gyermek születése stb. a születés pontos ideje meghatározható. A hozzám fordulók képletét minden esetben pontosítom, mert csak megbízható képlet ad hiteles és használható adatokat.

Az életben való elakadás, betegség, bizonytalanság esetében sokat segíthet a horoszkóp. Elemzéseim során elmondom a betegség hajlamokat, a karmikus feladatokat és gátakat, elmagyarázom a lélek működését, valamint megoldási lehetőséget is felkínálok.

A párkapcsolati elemzések két ember kapcsolatát mutatják. Ez lehet társ, gyermek, munkatárs stb. Ha feszültséget érzünk valakivel szemben egy párkapcsolati –szinasztria- elemzés sokat segíthet az odafigyelésre vagy megoldásra váró területek feltárásában.