Bejelentkezés

Előzetes telefon bejelentkezés: +36/30/9527-844

Rendelési idő: délutánonként egyeztetés szerint

BUDAPEST
Szent László út 174. III. lh. (Dolmány utca 41. felőli bejárat)
1131

- 30, 30A, 230-as buszok Rokolya utcai megállójától egy háztömb [Keleti pályaudvar M2-M4 megállói felől, illetve Káposztásmegyer végállomásai felől]

- 120-as busz Reitter Ferenc utcai megállójától két háztömb [Árpád híd, illetve Újpest-Központ M3 megállói felől]

- 14-es villamos Rokolya utcai megállójától négy háztömb [Lehel tér M3 megállója felől, illetve Káposztásmegyer, Megyeri út felől]

Google térkép

Kérdezz-felelek

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#11 - Válasz Erikának2013.04.25. 22:08

Kedves Erika,
a képletét valamikor be kell pontosítani, mert a megadott adattal nem dönthető el, hogy mi az aszcendense. Így a deszcendens, a külvilág/partner sem ítélhető meg egyértelműen. A házassággal sem egyértelmű a helyzet az előbbiek miatt. Egy éven belül van esélye, hogy megkérik a kezét, de nem tiszta teljesen a kép ebben a dologban. Sok a gátló fényszög is. Ha a lehetősége engedi, javaslom a személyes elemzést, ahhoz végzek születési idő pontosítást is.
Üdv: Fejes K

#10 - Eszter2013.04.20. 07:31

Kedves Krisztina!
Korábban már váltottunk levelet néhány alkalommal.
Most is tanácsát szeretném kérni. Ugyanis 33 éves lányom Edit, aki 2 gyermekével (11 éves és 7 hónapos kislányával) 7 éve kint élnek Angliába. Kisebbik gyermeke itt hon született elmÚlt év szept.ben D.újvárosban. Fél évig tartózkodtak itthon elvált párja lakásában, aki önkezével vetett véget életének 42 évesen ezév elején (eladósodás miatt nagyrészt) így 11 éves kislánya árván maradt. Az itthon született picinek apja (kinti ill.) nem vállalta az apaságot. Februárban visszautaztak Angliába, abban a városban dolgozik pár éve a 11 éves kislány 32 éves unokanővére, aki időnként segíti kis unokahúgát Fannikát. Az Ő elmondása szerint Edit lányom éhezteti a gyerekeket, nem gondoskodik megfelelően róluk, amivel gátolja szellemi testi fejlődésüket. Lányommal régebben is sok gondom volt kényelemszeretete miatt, öntörvényűsége , rendetlensége sok bánatot okoz. Megtörtént, hogy lakásunkból kizárt már kiskorában. Itthon a pici születése után is heti rendszerességgel hordtam fel nekik 100 km-es távolságból élelmet, tiszta ruhákat, de anyagiakkal is segítettem, de a rendetlenséget nem bírtam elviselni. Itthon pár éve felkerestem levélben a gyámügyet, met fél évig nem jelentkezett kislányát látogatni, ekkor mentek ki Angliába, nagyon megharagudott rám-5 évig nem válaszolt leveleimre. Nemtudom hogyan tudnám segíteni a gyerekeket, hogy ne éhezzenek (családi pótlék és árv.ellátás és némi angolóra adás) minimum ebből élhetnek, és a gyerekek szellemi-testi fejlődése igen korlátozott unokanővére elmondása szerint. Én izületi bántalmak miatt kiutazni nem tudok, itthon sokminden adott kis falumban, gondozott gyümölcsfák, kiságy, hinta és törődés élelemmel ellátás, de lányom ezt nem értékeli, ha itt vannak sokkoló filmet néz hajnalban sem engedi lehalkítani a TV-t, és rendetlen, elszívja energiám, semmit nem alkalmazkodik, mint egy diktátor úgy viselkedik.Már tanácsolták-ne engedjem be házamba, ha szétrongál, amit lehet és tiszteletlenül viselkedik. (esetleg próbáljam a gyerekeket idehozatni -rendesen iskolábajáratni ,ill gondozni a picit, mit tetszik tanácsolni? Szül.Edit. 1979.12.27.12 ó Szekszárd, én. 1947.03.03.12 ó Berettyóújfalu. köszönöm válaszát, szeretettel Eszter

#9 - Szalatnai Erika2013.04.18. 09:41

Köszönöm hogy írt nekem.Megadom az adataimat.Gödöllő 660702 és ha jól tudom 20:45 kor születtem.Kérdésem az volt hogy megkérnek-e feleségül és hogy ismerem-e az illetőt.Igaz sok más is érdekel.Pl anygi helyzetem,egészségem,van-e rajtam rontás, meddig lessz még meg az állásom.Sok minden.Kérem önt hogy amit tud elmondani nekem azt küldje el.Nagyon szépen köszönöm.

#8 - Válasz Krisztinának2013.04.05. 22:57

Kedves Krisztina,
kérem szépen elküldeni a fiú adatait is, valamint a sajátját, pontosabban. Óra-perc és születési hely is kell a horoszkóp felállításához. Ld. az erről szóló blogomat!
Üdv: Fejes K

#7 - Válasz Mártának2013.04.05. 22:56

Kedves Márta,
szerencsére romlást nem mutat a képlete az egészségi állapotában. Az Ön által említett betegségek mindegyike kezelhető homeopátiával is, lehet, hogy az hasznosabb lenne. Próbáljon lenmagot fogyasztani, mert az a koleszterin szintet is csökkenti és a beleket is takarítja. A panaszai hátterében elsősorban a túlterheltség és a szeretet hiánya áll. Túl nagy felelősséget vállal, ami lelki egyensúly szempontjából sem előnyös.
Üdv: Fejes K

#6 - krisztina2013.04.04. 20:38

Szeretnék érdeklödni hogy van egy srác az életben és szeretném tudni hogy tartós lesz e a párkapcsolatunk
Köszönöm a segitséget
Krizsa Krisztina(1991.12.28)

#5 - Márta2013.04.04. 13:56

Kedves Krisztina!

Az egészségi állapotomról szeretnék érdeklődni, hogy fog alakulni a következő 1 évben (vagy ha ilyen távra nem lehet kérdezni, akkor a következő hónapokban). 2-es típusú cukorbetegségem, magas koleszterinszintem, meszesedésem, zsírmájam van, kissé feledékeny vagyok. Ezekre szedek gyógyszert, de a táplálkozásomra sajnos nem figyelek, sok szénhidrátot és zsíros ételt eszem, mert szeretem őket. Sajnos sok családtag tőlem függ, többek között a beteg, munkaképtelen fiam és a kezdődő Alzheimer kóros férjem, de már a sógornőmről és félig én gondoskodom. Ha velem valami baj lenne, nem tudom mi lenne velük...
Köszönöm szépen a válaszát előre is.
1953 január 5. Szeged. 22.45 körül

#4 - Válasz Katának2013.04.03. 23:43

Kedves Kata,
július vége táján látok olyan hatásokat, amelyek hozhatnak válást. A lelke mélyén a képlete szerint elfojtott félelem van a párjával kapcsolatban, hasonlóan egy haragos érzéshez, amelyeket rá vetít ki. A külvilág viselkedése mindig a saját érzéseinket is tükrözi, így ha ezt magunkban feloldjuk, a külvilág/partner is másképp fog viselkedni. Ha segítségre van szüksége, keressen fel, mert az általam alkalmazott módszer erre is jó. Nem szabad félnie!
Üdv: Fejes K

#3 - Kata2013.04.02. 23:18

Kedves Krisztina!
Kérdeztem már Öntől és megerősítést kaptam akkor. Most azt szeretném kérdezni, hogy a képletemben látszik e vállás? Szeretnék a férjemtől elvállni, mert aggresszív velem és félelemben élek mellette. A válás is ha szóba kerül gyilkossággal fenyeget.
1976. 08. 27. Várpalota 19.05 órakor születtem.
Megtisztelő válaszát előre is köszönöm!
Kata

#2 - Jászberényi Orsolya2013.03.28. 20:21

Kriszta ez fantasztikus!! gratulálok :)
Sok sikert a további utadon!
puszi Orsi