Megközelíthetőség

2023. augusztus 21-től rendelőnk címe:

1131 Budapest, Göncöl utca 28-30.

Megközelíthetőség (a rendelő bejárata a park, illetve a Bárka utca felől van):

105-ös, 120-as, 210-es autóbusz: Cziffra György park megálló

Háziorvosi rendelő térkép

Virágterápia cikkek

A Bach-eszenciával történő kezelésről

Kineziológiai oldások során nagyon hatékonyan egészíti ki a kezelést a Bach-virágterápia alkalmazása. A kineziológus az elfojtott érzéseknek megfelelő keveréket állít elő a páciens számára, és ezt pár hét alatt elfogyasztva a gond lelki háttere teljesen kitisztul.

tovább

Az elengedés stratégiája

Az elengedés az egyike a legnehezebb párkapcsolati helyzeteknek. Csak az tudja igazán megérteni, aki már egyszer kipróbálta, vagy éppen most teszi ezt.

tovább

Gyermekeink alvási gondjainak gyógymódjai

A hagyományos orvoslás a gyerekkori alvási gondokkal nem sokat tud kezdeni. Ennek fő oka az, hogy altatókat, nyugtatókat ez a korosztály nem kaphat.

tovább

Hogyan hat a Bach-virágterápia a testi tünetekre?

A Bach-virágterápia kiváló lelki szinten ható gyógyító módszer. A 39, Dr. Edward Bach angol orvos által, az 1930-as években felfedezett virágkivonatok megfelelő kiválasztásával és arányaival, gyakorlatilag minden lelkiállapot leutánozható.

tovább

Még egyszer a Bach-virágterápia hatásmechanizmusáról

Mivel kevesen ismerik, rendkívül fontosnak tartom, hogy tisztában legyünk azzal, hogyan hat valójában egy Bach-esszencia.

tovább

Bach-virágterápia alkalmazások: Lulu és a férfiak, avagy mikor leszek végre boldog?

Néhány érdekes esetet szeretnék elmesélni. Olyanokat, ahol az átütő változást a Bach-virágterápiával történő kezelés hozta meg.

tovább

Gyermekkori alvászavarok gyógyítása Bach-virágterápiával

A gyermekkori alvászavarok komoly, és nehezen megoldható problémát jelentenek. A szülők elkeseredetten állnak a tünetek előtt, és sok esetben a hagyományos gyógyászat sem nyújt ebben megfelelő segítséget.

tovább

A Bach-virágterápia és alkalmazása a gyakorlatban

HA VALAKI BACH-VIRÁGTERÁPIÁS ESZENCIÁT HASZNÁL, ÉS BÁRMILYEN KÉRDÉSE VAN, KIZÁRÓLAG AHHOZ A SZAKEMBERHEZ FORDULJON, AKI RÉSZÉRE A GYÓGYSZERT ÖSSZEÁLLÍTOTTA!

tovább