Bejelentkezés

Előzetes telefon bejelentkezés: +36/30/9527-844

Rendelési idő: délutánonként egyeztetés szerint

BUDAPEST
Szent László út 174. III. lh. (Dolmány utca 41. felőli bejárat)
1131

- 30, 30A, 230-as buszok Rokolya utcai megállójától egy háztömb [Keleti pályaudvar M2-M4 megállói felől, illetve Káposztásmegyer végállomásai felől]

- 120-as busz Reitter Ferenc utcai megállójától két háztömb [Árpád híd, illetve Újpest-Központ M3 megállói felől]

- 14-es villamos Rokolya utcai megállójától négy háztömb [Lehel tér M3 megállója felől, illetve Káposztásmegyer, Megyeri út felől]

Google térkép

Virágterápia cikkek

A Bach-eszenciával történő kezelésről

Kineziológiai oldások során nagyon hatékonyan egészíti ki a kezelést a Bach-virágterápia alkalmazása. A kineziológus az elfojtott érzéseknek megfelelő keveréket állít elő a páciens számára, és ezt pár hét alatt elfogyasztva a gond lelki háttere teljesen kitisztul.

tovább

Az elengedés stratégiája

Az elengedés az egyike a legnehezebb párkapcsolati helyzeteknek. Csak az tudja igazán megérteni, aki már egyszer kipróbálta, vagy éppen most teszi ezt.

tovább

Gyermekeink alvási gondjainak gyógymódjai

A hagyományos orvoslás a gyerekkori alvási gondokkal nem sokat tud kezdeni. Ennek fő oka az, hogy altatókat, nyugtatókat ez a korosztály nem kaphat.

tovább

Hogyan hat a Bach-virágterápia a testi tünetekre?

A Bach-virágterápia kiváló lelki szinten ható gyógyító módszer. A 39, Dr. Edward Bach angol orvos által, az 1930-as években felfedezett virágkivonatok megfelelő kiválasztásával és arányaival, gyakorlatilag minden lelkiállapot leutánozható.

tovább

Még egyszer a Bach-virágterápia hatásmechanizmusáról

Mivel kevesen ismerik, rendkívül fontosnak tartom, hogy tisztában legyünk azzal, hogyan hat valójában egy Bach-esszencia.

tovább

Bach-virágterápia alkalmazások: Lulu és a férfiak, avagy mikor leszek végre boldog?

Néhány érdekes esetet szeretnék elmesélni. Olyanokat, ahol az átütő változást a Bach-virágterápiával történő kezelés hozta meg.

tovább

Gyermekkori alvászavarok gyógyítása Bach-virágterápiával

A gyermekkori alvászavarok komoly, és nehezen megoldható problémát jelentenek. A szülők elkeseredetten állnak a tünetek előtt, és sok esetben a hagyományos gyógyászat sem nyújt ebben megfelelő segítséget.

tovább

A Bach-virágterápia és alkalmazása a gyakorlatban

HA VALAKI BACH-VIRÁGTERÁPIÁS ESZENCIÁT HASZNÁL, ÉS BÁRMILYEN KÉRDÉSE VAN, KIZÁRÓLAG AHHOZ A SZAKEMBERHEZ FORDULJON, AKI RÉSZÉRE A GYÓGYSZERT ÖSSZEÁLLÍTOTTA!

tovább